Bitcoin Fiyat Tahminleri: Piyasa Genesis İflas Haberlerine Tepki Veriyor

Admin
0

20 Ocak'ta Bitcoin , 20.600 ila 21.650 dolar aralığında işlem görüyor. Galibiyet serisinin nedeni, piyasanın Temmuz ayından bu yana en yüksek yatırımcı güvenine ulaşması olabilir. Bu arada, kurumsal yatırımcılar, Bitcoin talebinin ana itici güçleridir.

Kripto analitik firması Santiment tarafından yayınlanan veriler, ticaret kalabalığının duyarlılığının son altı aydaki en yüksek seviyesine ve son 14 aydaki ikinci en yüksek yükseliş duyarlılığına ulaştığını gösteriyor.

Genesis Küresel Sermaye İflası

Olumsuz tarafı, kurumsal kripto para komisyonculuğu Genesis Global Capital iflas başvurusunda bulunmaya hazırlanıyor . Bu, kripto para birimlerinde daha fazla kazanç elde etmede önemli bir unsur olarak kabul edildi. 

Genesis'in şu anda birkaç alacaklıyla gizli görüşmeler yaptığını not etmek önemlidir.
Firma o zamandan beri potansiyel olarak iflas başvurusunda bulunabileceğine dair bir uyarı yayınladı. Miami merkezli bir dijital pazarlama ajansı olan Bitzlato Ltd., ABD Adalet ve Hazine Bakanlıkları tarafından kara para aklamakla suçlanıyor. 

Ek olarak, Kurucu Bitzlato Miami'de tutuklandı ve bu, Bitcoin de dahil olmak üzere kripto para birimlerinin değerindeki kazanımları sınırlayan başka bir olumsuz unsur olarak algılandı.


Hawkish Fedspeak ve Çin'de Yükselen COVID-19 Vakaları

Kripto para piyasasına zarar veren bir diğer faktör, bir dizi Federal Rezerv yetkilisinin yaptığı şahin açıklamalar ve bu yıl olası bir durgunlukla ilgili artan endişeler oldu.

Çin'deki COVID-19 vakalarının sayısının artmasının , kısa vadeli ekonomik beklentilerine ilişkin endişeleri artırdığına dikkat edilmelidir . Bu, bu yıl dünya çapında bir durgunluk olasılığı ile birleştiğinde, özellikle Fed faiz oranlarını artırmaya devam ederse, şimdi piyasalar tarafından fiyatlanıyor.


Abone Ol

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)