Spotify, Web3 cüzdan entegrasyonunu test ediyor

Admin
0


Spotify, Web3 cüzdan entegrasyonunu test ediyor

Kullanıcılar, NFT cüzdanlarıyla Overlord, Fluf, Moonbirds ve Kingship oynatma listelerine erişebilir.


Müzik akışı platformu  Spotify, birkaç önemli pazarda tokenize kilidi açılabilir çalma listelerini test ederek Web3 çabalarını genişletiyor.

Bir Web3 oyun ekosistemi olan Overlord, 22 Şubat'ta Spotify ile ortaklığını duyurdu . Topluluğun küratörlüğünü yaptığı Overlord çalma listelerine artık Spotify'da Creepz Non-Fungible Tokens (NFT'ler) sahibi olanların Web3 cüzdanları aracılığıyla erişilebilir. Yalnızca Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Almanya, Avustralya ve Yeni Zelanda'daki Android kullanıcıları oynatma listelerinin kilidini açabilir.

Luxor Mining, Bitcoin Tabanlı NFT Heyecanı Ortasında OrdinalHub'ı Satın Aldı
Üç aylık pilot uygulamanın diğer katılımcıları dijital dünya toplulukları Fluf, Moonbirds ve Kingship. Fluf ve Moonbirds, yayın hizmetiyle olan ortaklıkları hakkında herhangi bir ayrıntıyı kamuya açıklamazken, Kingship Twitter'da pilota dahil olduklarını doğruladı . Queen, Missy Eliott, Snoop Dogg ve Led Zeppelin'in hit parçalarını içeren oynatma listesinin kilidini açmak için kullanıcıların bir NFT Kingship Anahtar Kartına sahip olmaları gerekir.

Duyuru, Web3'te müzik jetonlarında bir mitingi tetikledi. Örneğin, Viberate'in yerel belirteci (VIB) %33 arttı. Audius (AUDIO) ve Rhythm (RHYTHM) gibi diğer tokenler sırasıyla %4 ve %2,5 arttı.

Mayıs 2022'de Spotify, NFT galerilerini müzisyen profillerinde test etmeye başladı. Doğrudan satın alma seçeneği olmamasına rağmen, kullanıcıların sanatçıların NFT'lerini önizlemesine ve parçaları satın alabilecekleri OpenSea sayfasına yönlendirilmelerine izin verdi.

Google Cloud, Web3 teknolojisini geliştirmek için Tezos ile iş birliği yapıyor

Müzik piyasası, kripto para biriminin benimsenmesinin gelişmekte olan alanlarından biri olmaya devam ediyor. Fountain podcasting platformu, Ocak ayı sonlarında Bitcoin mikro ödemelerini etkinleştirmek için Zebedee ile bir ortaklık duyurdu .


podcast dinleyicilerine. Şubat ayında, Rhianna'nın 2015 hit şarkısı "Bitch Better Have My Money"nin telif hakkı, 300 NFT koleksiyonunun bir parçası olarak teklif edildi.
Abone Ol

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)