Chiliz yeni Blockchain'ini bir görselle , duyurdu! Simgesi Değişti...

Admin
0

Chiliz  yeni Blockchain'ini bir görselle , duyurdu! Simgesi Değişti...

Chiliz, beşinci yıl dönümünü yeni bir marka ile kutluyor ve markalara ve geliştiricilere, Chiliz Blockchain ile uyumlu yeni Layer-1 EVM'den gelen bloğun doğrulandığına dair bir uyarı gönderiyor.

Yeni ağın lansmanı, daha fazla Web3 geliştiricisinin ve markasının Chiliz'e katılarak yeni blok zincirlerini oluşturmasına ve web3 altyapısı ile spor ve eğlence ağına erişim kazanmasına olanak tanıyacak . 2022'nin ikinci yarısında ABD şirketi FanFest ve hayran etkileşimi girişimi LiveLike, Chiliz ekosistemine katılarak yayıncılar ve yayın ortakları medya için blockchain destekli izle kazan koleksiyonları sunmak gibi web3 ürünleri ve hizmetleri oluşturdu.

CME Group, Metaverse Simgeleri için 3 Referans Türü Yayınlayacak

Chiliz , hayran etkileşimi ve ödülleri uygulaması Socios.com aracılığıyla dünyanın en büyük spor topluluklarından bazılarına Taraftar Tokenları verdi . Socios.com, FC Barcelona, ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​com​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ , takımlar F1 liderleri ve çok daha fazlası. Socios.com Brezilya'da Flamengo, Fluminense, Vasco, Corinthians, Palmeiras, São Paulo, Internacional-RS, Atlético-MG ve Bahia gibi kulüplerin ortağıdır.

Spor ve eğlence markaları ve geliştiricileri, Chiliz Blockchain teknolojisini kullanarak NFT'ler, Taraftar Tokenları oluşturabilir, DeFi ürünleri oluşturabilir, Play2Earn oyunları geliştirebilir, stadyum katılım deneyimleri geliştirebilir, web3'e hazır biletler ve ödemeler yapabilir ve hayranların hediyelik eşya toplama konusundaki geleneksel deneyimini web3'e taşıyabilir. çevre kolayca. 2022'nin sonunda Chiliz, küresel spor endüstrisi Gameused.com için yeni dijital kimlik doğrulama hizmetini duyurdu.

Platform, resmi maçlarda ve diğer koleksiyonlarda kullanılan formaların blockchain aracılığıyla doğrulanmasına izin verecek

Chiliz, önümüzdeki aylarda kurumsal düzeyde 8-10 projeyi kamuya açıklayacağına söz veriyor. Buna NFT biletleme pilotları , sporcu odaklı üçüncü taraf taraftar jetonları ve spor ve eğlence için Web3 altyapı ortakları dahildir .

Chiliz ayrıca Kore milli futbol yıldızı Minjae Kim'i yeni marka elçisi olarak ilan etti . İtalya'nın Napoli takımında savunma oyuncusu olarak oynayan Minjae, Kore'de ve uluslararası alanda Blockchain ve Chiliz ekosistemini tanıtacak.

Chiliz CEO'su Alexandre Dreyfus şunları söyledi: " Chiliz, web3'ün hayran topluluklarına getirebileceği potansiyeli ortaya çıkarmaya, hayranların kendilerine, spor ve eğlence markalarına, geliştiricilere ve hizmet sağlayıcılara fayda sağlamaya odaklanıyor. Stratejimiz, bu toplulukların ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetleri geliştirmelerini sağlayacak temel altyapıyı oluşturmaya devam etmek ve dünyanın önde gelen spor ve eğlence markalarını, en iyi geliştiricileri ve en tutkulu hayranları çekmek için ağımızı büyütmeye devam etmektir. . ".

Chiliz şirketi, "Fan Tokenların" kullanımını genişletmek için FanFest ile ittifak yaptı.

“ Bu duyuruyu stratejik olarak beşinci yıldönümümüze ve gelişme taahhüdümüzü simgeleyen ve büyük spor ve eğlence markalarının blockchain teknolojisinin sunduğu sayısız fırsattan yararlanmasını sağlayan yeni markamızın lansmanına denk gelecek şekilde zamanladık. sektör " diye ekledi.

Yerel Chiliz $CHZ belirteci , üzerine inşa edilecek tüm uygulamalar da dahil olmak üzere tüm Chiliz Blockchain ekosisteminin yakıtı olacak. $CHZ token sahipleri ayrıca ağa katıldıkları için ödüller alabilecekler.

Abone Ol

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)