Shiba Coin Nedir - SHIB Nerden Alınır ?

Admin
0

Shiba Inu ve Dogecoin'deki İlgi Bu Altcoine Kaydı! - Bitcoin Sistemi 

Son dönemlerde kripto paralarda çeşitlilik hız kazandı. Bunlardan biriside SHIBA INU, SHİB coin, WoofPaper'ına göre şu anda hisse kanıtına geçiş yapan bir iş kanıtı blok zinciri olan Ethereum'a dayanmaktadır. SHIB coin anlık olarak yükseliyor ve düşüyor. Peki, SHIB coin nedir? Güncel SHIBA INU (SHIB) Coin yorum ve grafiği! Elon Musk'ın sıkça tweetlerinde bahsettiği Shiba coin nedir?


Shiba Coin Nedir


Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz SHIB INU , namı değer " DogeCoin Killer " Hiçbir projeye hitap etmese de hatırı sayılır derecede yatırımcı toplamış bulunmaktadır. Zamanında 100 Liralık alsam unutsam şimdi milyonerdim gibi söylemlerin vücut bulmuş hali olan Shib son günlerdeki yükselişiyle gündemden düşmemektedir. 30 Milyar dolar üzerinde bir piyasa hacmine sahip olan bu coin Ağustos 2020 yılında " Ryoshi "  olarak bilinen gizli bir şahıs tarafından oluşturulmuştur.

SHIBA INU WoofPaper'ın, ekiplerinin SHIB'yi yaratmasının üç nedeni vardır:

"Sıfırdan başladık, sıfırla."

"Shib'in arkasındaki parlak beyinler daha önce hiç işbirliği yapmamıştı."

"Shiba Inu Köpeklerini seviyoruz."


Shiba Güvenilir mi ?


Etherium alt yapısını kullanan shiba son derece güvenli bir coin olarak gözükmektedir. Diğer bir çok coin gibi merkeziyetsiz olması ve medyatik olaylardan çok fazla etkilenmesinden dolayı ani artışlar ve düşüşler göstermesi sizleri biraz ürküte bilir ancak çok fazla yatırımcısının bulunması ve bu güne kadarki düşüşlerden sonra her zaman ayağa dahada güçlenerek  kalkması insanlarda güven duygusu uyandırdı adeta bu coinde zarar etmek için ekstra çaba sarf etmek gerekebilir diyebiliriz.


Shib Nereden Satın Alınır



Çoğu global ve nam salmış borsada bulunan Shib yakın zamanda Türk Borsalarındada listelenmeye başladı. Türk borsalarından alım satım yapan kişiler Paribu üzerinden shib alım satımını gerçekleştirebilirler bunun yanı sıra Binance , Gate.io , HuObi vs. gibi diğer global bütün borsalarda listeleniyor diyebiliriz. Son olarak adettendir bu günün tarihi ile bu coinin güncel değerinide not düşelim .


Shiba Inu Coin Market verilerine göre : $0.00005527 'seviyesindedir.

Abone Ol

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)