İflas Avukatları, FTX'in 'Deneyimsiz ve Deneyimsiz Kişiler' Tarafından İşletildiğini Söyledi

Admin
0

FTX on brink of collapse after “liquidity crunch” at crypto exchange | Ars  Technica

 

İflas Avukatları, FTX'in 'Deneyimsiz ve Deneyimsiz Kişiler' Tarafından İşletildiğini Söyledi !


Salı günü, FTX'i temsil eden avukatlar mahkemeye "önemli miktarda varlığın çalındığını veya kaybolduğunu" söyledi ve ayrıca iflas mahkemesine FTX yöneticilerinin avukatlar James Bromley ve Sullivan Cromwell'e sınırlı bilgi bıraktığını vurguladı. Bromley ayrıca eski FTX CEO'su Sam Bankman-Fried'in (SBF) kripto imparatorluğunu "kişisel derebeyliğine" benzetti ve sonunda avukat, "imparatorun kıyafeti yoktu" dedi.
İflas Avukatları FTX'in Mali Sorunlarını Özetliyor, Avukat Davanın 'Kurumsal Amerika Tarihindeki En Zor Çöküşlerden' Biri Olduğunu Söyledi

Delaware iflas mahkemesi Salı günü FTX avukatları James Bromley ve Sullivan Cromwell'i dinledi ve görünüşe göre FTX'in mali kayıtları iyi görünmüyor. Mahkeme belgelerine göre , FTX'in yaklaşık 1,2 milyar dolarlık bir nakit bakiyesi var ve bu hafta sonu FTX'in en büyük 50 alacaklısının listesi, kuruluşların kabaca 3,1 milyar dolar borçlu olduğunu gösteriyor.

Ancak alacaklıların listesi, en azından şimdilik, gizli kalıyor ve isimler yeniden düzenleniyor. New York Times'ın (NYT) haberine göre Salı günü mahkemenin Zoom yayınına yaklaşık 500 kişi giriş yaptı. Duruşmada Bromley, mahkemeye FTX platformundan "önemli miktarda varlığın çalındığını veya kaybolduğunu" söyledi.

Avukat, avukatların "paralarını hemen geri almak isteyen birçok kişiyi" anladığını belirtti ve Bromley, ekibin "bunu yapabilmek için çalıştığında" ısrar ediyor. Avukatların FTX ve Alameda Araştırma yöneticileri için pek çok açıklaması vardı ve Bromley, SBF'nin imparatorluğunu "imparatorun kıyafeti olmadığını" göstererek sona eren "kişisel derebeyliği" olarak adlandırdı.

Bromley, yeniden yapılanma yöneticileri ve avukatların "düzensizliği düzene sokmak" istediğini belirtti. FTX yöneticileri aynı zamanda "deneyimsiz" ve "bilgisiz bireyler" olarak da adlandırılıyordu. Bromley'in açıklamaları , FTX'in iflasının Enron'unkinden daha kötü olduğunu söyleyen FTX'in yeni CEO'su John Ray tarafından yazılan yorumu tekrarladı .

Bromley ayrıca mahkemeye , şirketin iflas koruması için başvurduğu gün FTX'in cüzdanlarının saldırıya uğramasına atıfta bulunarak FTX'in "siber saldırılardan" muzdarip olduğunu söyledi. Bromley ayrıca, FTX'in genel merkezinin Berkeley, California, Hong Kong, Bahamalar ve Miami gibi bölgelerde çokça dolaştığından bahsetti.

Bununla birlikte, sürekli hareket etmesine rağmen, FTX "fiilen Bay Bankman'ın kontrolü altındaydı" diye ayrıntılı olarak açıkladı Bromley. FTX avukatları, Bahamalar merkezli müşterek geçici tasfiye memurlarının davayı Delaware bölgesine devretmeyi kabul ettiklerini de detaylandırdı. Genel olarak Bromley, FTX iflas davasının "kurumsal Amerika tarihindeki en ani ve zor çöküşlerden birini" temsil ettiğini söyledi.

Abone Ol

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)