Chiliz Chain 2.0'ı Kimler Geliştiriyor?

Admin
0

 



Chiliz Chain 2.0'ı Kimler Geliştiriyor?

Chiliz CEO'su Alexandre Dreyfus, "Zinciri açtık" dedi.

Geçen ay 1. katman blok zincirini piyasaya sürdükten sonra , spor merkezli kripto projesi şimdi ekosistemine yeni ortaklar çekmeyi umuyor.

Chiliz Chain 2.0, daha kısa blok süresi, daha düşük ücretler ve daha az enerji kullanımını destekleyen bir proof-of-stake otoritesi (PoSA) mutabakat mekanizması üzerinde çalışan BNB Zincirinin bir çatalıdır. Ağ hala Ethereum ile uyumludur ve yerel CHZ belirteci tarafından desteklenmektedir.

Chiliz , Manchester City, Paris Saint-German, Arsenal ve diğerleri gibi spor takımları için özel kripto para birimleri sunan sözde taraftar tokenları hakkındaki abartılı reklamın çoğuna öncülük ediyor . Bu jetonlar, taraftarların yeni forma tasarımları veya stadyum adları için oy kullanmasına olanak tanır.

Dreyfus , bu yılki Paris Blok Zinciri Haftası'nda Decrypt'e “Geliştiricileri ve şirketleri dahil etmeniz gerekiyor çünkü zaten 2 milyondan fazla kullanıcımız ve 100 spor markamız var” dedi .

Uzun vadeli hedefi, Chiliz'i spor takımlarının kendi ürünlerini geliştirmeye davet edildiği tamamen açık ve merkezi olmayan bir ortam haline getirmektir.

Dreyfus, "Chiliz'in nihai hedefi, farklı spor takımlarının ve disiplinlerinin taraftarlarından oluşan bir ekosistem yaratmak ve gelecekte doğrulayıcıların çoğunun spor takımlarının kendileri olacağını umuyoruz" dedi.

Chiliz, geliştiricileri ve yeni başlayanları projelerini zincir üzerinde uygulamaya ikna etmek için 1 Mart'ta Jump Crypto tarafından desteklenen 50 milyon dolarlık bir inkübatör başlattı. Zincir üzerinde inşa edilecek spor ve diğer eğlence sektörlerinde erken aşama Web3 projelerine yatırım yapmayı hedefliyor . .

Chiliz'e göre, ağ üzerinde inşa edilmeye başlanacak sekiz ila 10 proje ayarlandı. Atlet NFT platformu Blockasset de dahil olmak üzere birkaç firma şimdiden katıldı .

Dreyfus, Decrypt'e "Harika fikirleri olan birçok iyi geliştiriciyle konuşuyorum" dedi . "Ama bunu gerçekleştirmek için finansmana ihtiyacın var."

Chiliz CEO'su: "Her zaman sporseverler olacak"

Chiliz ekosistemini genişletmenin bir başka yolu da şirketlere yatırım yapmaktı.

Chiliz kısa süre önce oyuncu formalarını müzayedeye çıkaran MatchWornShirt şirketinin %20 hissesini satın almak için harekete geçti. Şimdi, öğelerin gerçekliğini onaylamak için blok zincirini kullanacak.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)