CHILIZ, SPOR VE EĞLENCE DÜNYASI İÇİN NFT HİZMETLERİ BAŞLATIYOR !

Admin
0


 CHILIZ, SPOR VE EĞLENCE DÜNYASI İÇİN HATIRA ÜRÜNLERİNİN DOĞRULANMASINA İLİŞKİN YENİ BİR HİZMET BAŞLATIYOR

GameUsed.com by Chiliz, hatıra ürünlerini saklama hizmetinden, NFC ve NFT doğrulamasına, alım satımdan her türlü ticarete B2B çözümlerin anahtarını sunacak

Global spor endüstrisinin lider blokzincir tedarikçisi Chiliz, yeni B2B teknoloji servisi olan GameUsed.com’u duyurmaktan memnuniyet duyar. GameUsed.com by Chiliz, spor hatıra ürünleri için işlem hizmetini sağlama alan, doğrulayan ve sunan tam teşekküllü çözümler sağlayacak.

Blokzincir ve dijital hatıra ürünlerinin doğrulanması

GameUsed.com spor hatıra ürünleri için tam bir dijital doğrulama servisi sunacak. Tüm hatıra ürünleri, taraftar ve koleksiyonerlerin akıllı telefonlarının yardımıyla hemen doğrulama yapabilecekleri sıkıştırılmış NFC çipleri aracılığıyla yeniden değerlendirilecek. Hatıra ürününe NFC çipi yerleştirildiğinde, GameUsed.com, Chiliz blokzincirindeki uygun NFT’yi mintleyecek. Hatıra ürünü NFT’leri, spor anları veya yaratıcı içerikler gibi uyarlanabilir dijital içerikler ve ilgili öğenin rezerv kanıtına giden doğrudan bir linki içerir. NFT’ler müşterilere kendi mağazalarında müzayede / satış aracılığıyla veya Chiliz Chain 2.0’ın desteklediği herhangi bir NFT pazaryerinde iletilebilir.

Web3 ortamında spor hatıra ürünü yüklemek

GameUsed.com by Chiliz, Chiliz Chain 2.0 üzerine inşa edilen tüm Socios.com partner ve projelerinde kullanılabilecek ve spor hatıra ürünlerinin doğruluğunu teyit etmek için merkeziyetsiz bir veri tabanı haline gelecek. GameUsed.com, NFT’ler aracılığıyla sürtünmesiz Web3 ortamında hatıra ürünü sahipliği oluşturmak isteyen takım ve şirketlere çözümler üretirken, global olarak 170’ten fazla partner ve 1.7 milyondan fazla cüzdanla büyümeye devam eden Socios.com Fan Token ekosistem ve izleyicilerine de erişim sağlayacak.

Depolama, lojistik ve nakde çevirme desteği

GameUsed.com, envanteri güvenli biçimde depolayarak, kalıcı bir rezerv kanıtı ve tüm depolanan eşyaları sigortalayarak doğruluğu kanıtlanmamış herhangi bir spor hatıra ürünü için de envanter hizmeti sunacak. Satış ve dağıtım noktasında ise GameUsed.com, bir NFT bir son alıcı tarafından alındığında, müşteriye doğrudan lojistik ve teknik destek sağlayacak.

Chiliz ve Socios.com CEO’su Alexandre Dreyfus dedi ki: ‘GameUsed.com by Chiliz’i sunmaktan dolayı son derece heyecanlıyız.

‘Chiliz’de biz taraftarları, spor takımlarını ve spor ticareti ve hizmet şirketlerini bir araya getiren spor ve eğlence için önde gelen ekosistemlerden birini inşa ediyoruz. Stratejimizin merkezinde Web3 ortamındaki geleneksel spor deneyimleri ve taraftar aktiviteleri yükleyen hizmet ve teknolojiyi üretmeye devam etmek yatıyor. Blokzincir teknolojisinin spor takımları ve şirketlerine taraftarlarla sahiplik ve etkileşim anlamında daha iç içe olmanın yeni yollarını getireceğine inanıyoruz ve GameUsed.com aracılığıyla spor hatıra ürünlerine blokzincir doğrulaması ve dağıtımı getirerek, girişimimizde bir başka önemli adım atmış oluyoruz.’

Ağustos 2022’de Chiliz, FC Barcelona’nın Web3 stratejisine öncülük etmek amacıyla kulübün dijital içerik yaratım ve dağıtım ajansı Barça Digital Entertainment’a $100M değerinde bir yatırım yaptığını açıkladı.

Ayrıca 2022’de dünya çapında dokuz ayrı ofise yayılan 300’den fazla çalışanıyla Chiliz, %70 oranında bir iş gücü büyümesine imza attı. Şirket ayrıca birkaç hafta içinde spor ve eğlence endüstrisi için seviye-1 blokzincir olarak Chiliz Chain 2.0 (CC2) tam mainnet lansmanıyla büyümesini bir adım ileriye taşımayı hedefliyor. CC2 lansmanı, önde gelen spor ve eğlence markalarının NFT’ler ve Fan Tokenlar mintleyebilecekleri, DeFi ürünler ve Play2Earn oyunlar oluşturabilecekleri ve tüm ödemelerinin $CHZ ile yapılacağı etkinlik, sadakat ve lisanslı ürün programları yaratabilecekleri yeni, açık ve çoklu dikey bir ekosistemin ağ sağlayıcısı olarak Chiliz yerel tokenı $CHZ’nin kullanımını artırmayı amaçlıyor.

Abone Ol

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)