Shiba Inu Duyuru Yaptı: Yeni Token Mi Geliyor?

Admin
0

Shiba'da Yakımlar Durmuyor! İşte Yatırımcıyı Heyecanlandıran Veriler! ›  CoinTürk

 

Shiba Inu topluluğu sayaç sonrasında Shibarium ile ilgili önemli bir duyuru bekledi. Nitekim sayacın sona ermesiyle birlikte web sitesinin yenileneceğinden başka bir bilgi gelmedi. Ancak tam da bu noktada birtakım ‘sürpriz’ bilgiler de görmek mümkün.

Sayacın sona ermesiyle birlikte Shibarium bilgisi gelmese de yeni bir token’a dair ilk bilgi geldi. Ayrıntılar belli olmasa da token’ın adı TREAT olarak belirlenmiş durumda.

Shiba Inu 

 

Temmuz ayı başlarında SHIB geliştiricisi Shytoshi Kusama, TREAT token’ı ele aldığı bir Medium blogu yayınlamıştı.

Sahipleri için bir ödül token’ı olarak kullanılma ihtimali yüksek olan TREAT, dikkat çekmeye başladı. Buna ek olarak, TREAT sahipleri Shiba Inu Collectible Card Game ve SHIB metaverse’ten de yararlanacak. TREAT ayrıca yaklaşmakta olan Shi stablecoin’e istikrar getirmeye de yardımcı olacaktır. Shi stablecoin’in 2022’de piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Ancak, bu konuda herhangi bir detay gelmedi.

Ayrıca, en yüksek sadakati gösteren Shiba Inu üyeleri için belirli sayıda TREAT token’ı saklanacaktır. Bunlar, ekosistemin güvenini artırmaya katkıda bulunan bireylere sağlanacaktır.
Shiba Inu Yeni Token’ı Nasıl Kullanacak?

Bu yılın başlarında, BONE’un Shibarium alanında merkezi bir rol oynayacağı duyurulmuştu. Öte yandan, TREAT, BONE’un Shiba Inu ekosistemindeki merkeziyetsizleşmeyi sürdürme rolünü üstlenecektir.

Sonuç olarak, ortaya çıkan yeni token, borsaları bir listeleme konusunda heyecanlandırdı. StealthEX ve NOWPayments, topluluğa TREAT’in kendi platformlarında listelenmesini isteyip istemediklerini sordu. 


Dikkat edilmesi gereken bir nokta, her iki platformun da web sitesinin “Shibarium için” 4. bir token eklediğinden bahsetmesidir. Ancak SHIB ekibinden bu konuda resmi bir açıklama gelmedi.

Abone Ol

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)