Eski BitMEX CEO’sundan Bitcoin Fiyat Tahmini !!!

Admin
0

 BitMEX Nedir? BitMEX Nasıl Kullanılır? - Coin Bilgi

 

Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes, yakın tarihli bir tweet’inde 10.000 dolarlık Bitcoin fiyat tahminini ikiye katladı.

 

Bu, Barry Silbert’in Digital Currency Group’un bir yan kuruluşu olan kripto para şirketi Genesis‘in, finansman olmadan potansiyel olarak iflasla karşı karşıya kalma konusunda uyarıda bulunduğu bildirildikten sonra geldi. Hayes, “İşte bu kadar. Şimdi yeniden yapılanmadaki tüm arkadaşlarım, Genesis’te onlarla bağlantı kurabileceğim birini tanıyıp tanımadığımı soracaklar.” yorumunu yaptı.

Genesis’in borç verme kolu, iddiaya göre 1 milyar dolarlık yeni finansman sağlamada başarısız olduktan sonra, 16 Kasım’da para çekme işlemlerini askıya almak zorunda kaldı. Ancak şimdilik Genesis, iflas başvurusunda bulunmayı planlamadığını söylüyor. The Wall Street Journal’a göre firma şimdi kurtarma hedefini 500 milyon dolara düşürdü.

Kripto devi Binance’in, bunun bir çıkar çatışması yaratabileceği endişesiyle potansiyel bir anlaşmayı kabul etmediği bildirildi.

Hayes, Genesis’in borç verme kolunun geri çekilmeyi askıya aldığını açıklamasının ardından Bitcoin’i 10.000 dolardan almaya hazır olduğunu söyledi. Pazartesi günü, Bitcoin fiyatı iki yılın en düşük seviyesi olan 15.479 dolara düştü.

Abone Ol

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)