Crypto.com Hesabından 100 Dolar Çekmek İsteyen Kadına Yanlışlıkla 10 Milyon Dolar Gönderdi!

Admin
0

 

crypto.com

Crypto.com Hesabından 100 Dolar Çekmek İsteyen Kadına Yanlışlıkla 10 Milyon Dolar Gönderdi

 

 Crypto.com, 100 dolarını geri isteyen kadına yanlışlıkla 10 milyon dolar gönderdi. Olay 7 ay sonra fark edilince mahkemeye taşındı. Ancak 10 milyon doları alan kadından bir haber alınamadı.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Crypto.com bugün büyük bir dava ile gündeme geldi. Daily Mail'in aktardığı detaylara göre, Avustralyalı bir kadın platformdan 100 dolar geri ödeme talep etti. Ancak Crypto.com bir hata yaptı ve ona toplam 10 milyon dolar gönderdi.

Thevamanogari Manivel bu durumu Crypto.com'a bildirmedi ve platformun bunu fark etmesi çok uzun sürdü. Platform, 100 dolar yerine 10 milyon dolar gönderdiğini hata gününden yani Mayıs 2021'den tam 7 ay sonra fark etti. Ancak bu gerçekleştiğinde gönderilen 10 milyon dolar çoktan uçup gitmişti.


Mahkeme paranın iadesine ve evin satılmasına karar verdi ancak kadından henüz bir yanıt gelmedi:
Paylaşılan detaylara göre Crypto.com kadına 100 dolar iade talebi için toplam 10 milyon 474 bin 143 dolar gönderdi. Crypto.com, Aralık 2021'de bu olayı fark ettikten sonra parayı geri almak için kadına ulaştı. Ancak bu paranın 1,35 milyon doları kadın tarafından beş yatak odalı lüks bir ev satın almak için çoktan harcanmıştı. Kalan para kadın tarafından başka hesaplara aktarıldı. 430 bin doların da kadının çocuğuna aktarıldığı öğrenildi.

Bunu öğrenen Crypto.com, kadının mal varlığının dondurulması için mahkemeye başvurdu. Ancak kadın, bu başvurudan çok önce, evini Malezya'da yaşayan kız kardeşi Thilagavathy Gangadory'nin üzerine kaydettirmişti. Şirket daha sonra Gangadory aleyhine mahkemeye gitti ve evin ücretini %10 faizle geri istedi.

Mahkeme, Gangadory'nin Crypto.com'a 1.35 milyon dolar ödemesine ve evin satılmasına karar verdi. Ancak aktarılan bilgilere göre Gangadory, bu talebe henüz yanıt vermiş değil. Crypto.com'un avukatları ise konu halen yasal süreçte olduğu için yorum yapmaktan kaçındı. Manivel ve Gangadory'den haber yoktu.

 

 

 

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)