JasmyCoin (JASMY) Nedir?

Admin
0


JasmyCoin (JASMY) Nedir?

JasmyCoin, kullanıcıların Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazlarından oluşturulan verilerini çeşitli işletmelere satabilecekleri bir veri pazarı projesidir. Jasmy’yi veri platformunda ödeme para birimi niyetine hizmet veren yerel yardımcı program token olarak kullanabilirsiniz.

Jasmy, uç hesaplama ve merkezi olmayan bir depolama ağı olan IPFS’de veri depolama sürecini merkezden uzaklaştırmayı hedeflemektedir. Yapay zeka projeleri üreten bir Japonya merkezli proje olan Jasmy; geleceğin en büyük teknolojilerinden biri olan Nesnelerin İnterneti’ne ağırlık vermektedir. JasmyCoin, ERC 20 standardını temel alır.

JasmyCoin’in (JASMY) Avantajları Nelerdir?

JasmyCoin birçok kripto borsa yatırımıcısı için kaçırılmaması gereken büyük bir fırsat olarak görülüyor. Peki JasmyCoin’in bu imajı kazanmasında en büyük etkenler neler? İşte en cazip yönleriyle JasmyCoin

Erken yatırımcısına kar sağlayan bir token olarak ilgileri üzerine çekmiştir.
İstikrarlı fiyat performansına sahiptir.
Kazanç potansiyeli uzun vadede yüksektir.
Jasmy, kripto alanında güvenilir bir para birimi olarak tanımlanmaktadır. Bu sebeple gelecek için doğru bir yatırım olarak kabul edilmektedir.
JasmyCoin (JASMY) Nasıl ve Nereden Alınır?
JASMY birçok büyük ve güvenilir kripto para borsasında işlem görmektedir. Bu tokeni satın almak için JASMY’nin işlem gördüğü borsalardan birine erişim sağlamanız gerekir. Daha sonra bu borsalardan birinde hesap açmalısınız.  

Hesap onayı ve bakiye tanımlaması adımlarından sonra da güncel fiyat üzerinden JasmyCoin (JASMY) Token satın alabilirsiniz. Bunun yanında cüzdan hesabında saklayarak al – sat yapabilirsiniz.

JASMY’nin Geleceği Nasıldır?


JASMY Coin, satışa çıkmasının sonrasında önemli bir yükseliş yaşadı. Bu yükseliş onu popüler yatırım araçlarından birine dönüştürürken gelecek dönemler için de umut verdi. Günlük Jasmy grafik değişkenlerini ve işlem hacmini değerlendiren analistler Jasmy’nin ileride de ivme yakalayacağını söylüyor.

Abone Ol

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum Gönder (0)